Kommande konserter

 


Konsertprogram hösten 2023


21 september
Elise Einarsdotter Trio

Elise Einarsdotter är en av Sveriges främsta jazzpianister. Hennes spel vars signum är engagemang, kreativitet och nyfikenhet, inkluderar ett stänk av folkmusik. Såväl jazzstandards som egna kompositioner står på repertoaren. Hon har med sig basisten Olle Steinholtz och sångerskan Emmalisa Hallander.


19 oktober

LSD 

LSD (Fredrik Lindborg, Martin Sjöstedt, Daniel Fredriksson) behöver ingen närmare presentation. Det är en ytterst kompetent trio som flödar av kreativitet, sväng och en outsinlig idérikedom. Gruppen har under flera år rönt stora framgångar, inte bara i Skandinavien, utan även i övriga Europa och Kanada. Och glöm inte att Sonny Rollins  gillar bandet!


16 november

Carin Lundin med Trio

En av landets främsta jazzsångerskor och internationellt hyllad, bjuder på genuin sångglädje. Musikglädjen är stor och samspelet tätt med pianisten Robert Malmberg, basisten Jan Adefelt och trummisen Andre Borgström. Denna konsert är en hyllning till Monica Zetterlund och det klassiska albumet Waltz for Debbie.14 december
Christer Fellers New Orleans Stompers

En kväll i den traditionella jazzens anda. Christer Fellers tillhör den skara trumpetare som vet det mesta om hur gamla godingar ska framspelas. Dessutom har han mycket kunskap om jazzmusikens historia. De övriga musikerna har också rätt känsla för de klassiska låtar som skapades i Louisiana för många år sedan. En perfekt avslutning på höstsäsongen.